Terveyttä ja turvaa Keravan ja Vantaan asukkaille

Olen Vantaan ja Keravan yhteisen aluevaltuuston jäsen. Kerava on kotikaupunkini ja Vantaakin hyvin tuttu, kun olen sielläkin arjestani paljon viettänyt.

Haluan olla mukana rakentamassa terveyden ja turvallisen elämän palveluja keravalaisille ja vantaalaisille. Sinulle, perheellesi, ystävillesi ja naapurin mummolle – arjen tärkeitä palveluita meille kaikille.

Koulutukseni ja kokemukseni vaikuttamisesta auttavat minua päättäjänä. Olen oikeustieteen maisteri, ja kunnallisesta vaikuttamisesta olen saanut kokemusta kaupunginvaltuutettuna, Keskustan valtuustoryhmän johtajana ja nyt kaupunginhallituksen jäsenenä.

Keskeiset tavoitteeni alueemme sosiaali- ja terveyspalveluissa ovat:

  • Palvelut on tarjottava lähellä tai sujuvien julkisten liikenneyhteyksien päässä.
  • Apua on saatava joustavammin. Tarvitsemme sekä digitalisaation tuomia uusia ratkaisuja että riittävästi inhimillistä kohtaamista ja työntekijöitä, joiden työhyvinvointiin pitää panostaa.
  • Hyvin hoidettu talous turvaa hyvät palvelut huomennakin.

Kiitos Sinulle, joka olet antanut luottamuksesi minulle yhteisiin asioihimme vaikuttamiseksi. Toivon että otat rohkeasti yhteyttä vaalien välissäkin!

Kohti kestävämpää Keravaa

Kotikaupunkini Keravan kuntapolitiikassa haluan olla mukana rakentamassa kokonaisvaltaisesti kestävämpää Keravaa. Tarvitsemme kestävyyttä talouteen, ympäristöön, hyvinvointiin ja sivistykseen

Talous
Vakaa talous luo perustan laadukkaista lähipalveluista huolehtimiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Kaupungin talous pitää siksi saada takaisin tasapainoon. Suuret investoinnit pitää suunnitella järkevästi. Yrittäjäystävällisyys on yhteinen etumme, sillä yritykset työllistävät ja tuovat lisää elinvoimaa.

Veroratkaisujen pitää kannustaa ihmisiä työntekoon eikä luoda lisää kannustinloukkuja.

Hyvinvointi
Hyvä olo rakentuu sujuvasta arjesta ja turvallisuuden tunteesta. Kunnalla on sote-uudistuksen jälkeenkin tärkeä rooli hyvinvoinnin edistämisessä. Hyvät lähiliikuntapaikat kuten uusi uimahallimme, Keinukallion ulkoilumaastot ja suunnitteilla oleva skeittiparkki ovat tärkeitä meidän keravalaisten terveyden ja aktiivisuuden kannalta.

Eri elämänvaiheissa tarvitaan laadukkaita palveluita – esimerkiksi lasten varhaiskasvatusta lähellä kotia, vanhuksista välittämistä, aktiivista nuorisotyötä. Myös uusia koteja on rakennettava monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Hyvinvointia edistämme myös toimivilla liikenneratkaisuilla ja teoilla turvallisuuden parantamiseksi.

Ympäristö
Lähiluonto, hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kaupungin siisteys tekevät viihtyisän asuinpaikan. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitaan toimenpiteitä eri tasoilla, ja meillä Keravalla esimerkiksi rakennus- ja energiaratkaisut pitää tehdä hiiliviisaasti. Kaupungin kasvun pitää olla maltillista: on tärkeää, että turvaamme samalla kaupungin säilymisen viihtyisänä.

Sivistys
Puolustan laadukasta opetusta ja toimivia oppimisympäristöjä sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Sivistyksen pitää yhteiskunnassa jakautua tasaisesti, ja kaikilla on oltava mahdollisuuksia oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Kaupunkimme toisen asteen koulupoluista ja laadukkaista kirjasto- ja kulttuuripalveluistamme voimme olla ylpeitä.

Luotan sivistyneen keskustelukulttuurin voimaan ja toinen toisemme kunnioittamiseen silloinkin, kun olemme asioista eri mieltä. Politiikassa on tärkeää löytää yhteisiä tavoitteita ja tehdä yhteistyötä niiden saavuttamiseksi.