Ehdolle Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi

Sunnuntai 4.11.2018


Hanna Markkanen esitti minua 3.11.2018 Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Hyvät Keskustaopiskelijat,

Vuosi sitten aloittaessani opinnot Lapin yliopistossa liityin jäseneksi Rovaniemen Keskustaopiskelijoihin. Roken toiminnassa tutustuin rautaiseen vaikuttajanaiseen, Kallioisen Innaan. Minulla onkin ilo esittää Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden puolesta, tätä tarmokasta nuorta naista Keskustan opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi.

Innalta löytyy kokemusta sekä opiskelijapolitiikasta Lapin yliopistolta, että paikallispolitiikasta Uudeltamaalta. Valtakunnallista ja kansainvälistä kokemusta on kertynyt Keskustaopiskelijoiden liittohallituksesta, YTHS:n valtuuskunnasta sekä harjoittelusta Euroopan parlamentissa. Uskon ja tiedän, että tämän paletin hallitsemisesta olisi suuri hyöty varapuheenjohtajan tehtävää hoidettaessa.

Yhteistyömme on osoittanut, että Inna on asioihin perehtyvä poliitikko, joka uskaltaa toimia keskustelun avaajana ja tarvittaessa myöskin kyseenalaistajana. Tulevana Vaa­li­keväänä KOL:n ja Kes­kus­tan on kiin­ni­tet­tä­vä eri­tyis­tä huo­mi­o­ta kau­pun­ki­po­li­tiik­kaam­me. Innan näkemys keskustan kannatuksen kasvattamisesta ja laajentamisesta uskottavaksi toimijaksi kaupungeissakin toisi tärkeän lisän liittohallituksen puheenjohtajistoon.

Innasta KOL saisi vastuuntuntoisen varapuheenjohtajan, jolta ideat eivät lopu tai hymy hyydy!

Avainsanat: Ehdolle Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini