Anni-Sofia Sihvon kannatuspuhe Innalle

Lauantai 3.11.2018


RoKen Anni-Sofia Sihvon 3.11.2018 minulle pitämä kannatuspuhe:

Hyvä keskustaopiskelijoiden liittokokous, nyt kannattaa kuunnella tarkkaan:

Ratkaisukeskeisyys, järjestelmällisyys ja intohimo vaikuttamiseen. Nämä ovat ne sanat, joilla kuvailen liiton varapuheenjohtajaksi pyrkivää Inna Kallioista.

Olen tutustunut Innaan kolme vuotta sitten edustajistovaalihuumassa, kun tulimme valituiksi LYYn edustajistoon. Tämän gradua vaille valmiin oikeustieteen maisterin johtamistaidoista vahvaa näyttöä ja luottamusta osoittaa ryhmänjohtajuudet sekä Keravan keskustan valtuustoryhmässä että aiemmin LYY:n edustajiston keskusta-ryhmässä. Työskentely Innan kanssa on ollut luontevaa ja helppoa kaikissa luottamustoimessa, joita olemme yhdessä hoitaneet.

Siteeraan tässä erästä entistä Roke-aktiivia, ja aivan kuten hän, myös minä ihailen valtavasti Innan kykyä ilmaista erilainen ja jopa täysin vastakkainen mielipide asiakysymyksissä laaja-alaisesti perustellen mutta ennen kaikkea rynnimättä ja rakentavasti, muiden kantoja mielipiteitä kuunnellen ja kunnioittaen. Se ei ole vaan opittavissa oleva taito, vaan se on luonteenpiirre ja tällaisia toimijoita koko järjestökenttä kaipaa. Meidän onneksemme, tällainen henkilö on parissamme täällä tänään.

Innasta KOL saa ratkaisukeskeisen ja idearikkaan varapuheenjohtajan. Tulevana politiikan supervuonna meidän täytyy kyetä kasvattamaan kannatusta myös suurissa kaupungeissa. Innan tekemä työ keskustan kannatuksen kasvattamiseksi ja laajentamiseksi entistä uskottavammaksi toimijaksi kaupungeissakin toisi merkittävän lisän liittohallituksen puheenjohtajistoon.

Loppuun kevennys liittokokouksen paikasta inspiroituneena; tehdään päätös, joka kestää ja kantaa ja on vakaa kuin Linna. Valintamme varapuheenjohtajaksi olkoon siis Inna!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini