Olen ehdolla eduskuntavaaleissa

Lauantai 6.10.2018


Iloisena kerron, että olen ehdokkaana eduskuntavaaleissa Uudellamaalla! Keskustan Uudenmaan piiri valitsi tänään 6.10.2018 ensimmäiset ehdokkaansa ensi kevään vaaleihin. Päätös ehdokkuudestani on syntynyt hitaasti, ja olen asiaa harkinnut huolellisesti tähän aamuun asti.

Poliittiseen päätöksentekoon ja vaaleihin tarvitaan erilaisista näkökulmista perusteltuja mielipiteitä ja kuuntelevaa vuoropuhelua. Se on demokratian rikkaus. Usein nuorten näkemykset ovat aliedustettuina. Haluan kantaa korteni kekoon ja osallistua vaikuttamisen vuoropuheluun omalla äänelläni.

Suomessa työnteon ja opiskelun on oltava aina kannattavaa ja kannustavaa. Haluan, että jokaisella lapsella ja nuorella elämän alku on turvallinen ja että vanheta voi turvallisin mielin. Mahdollisuuksien tasa-arvoa pitää vahvistaa.

Ympäristökysymykset ovat koko maailman yhteinen asia ja ilmastonmuutos aikamme suurin haaste. Suomessa ja Euroopassa meidän pitää olla rohkeita ja innovatiivisia edelläkävijöitä ympäristöongelmien ratkaisemisessa. Tavoitteet on asetettava tinkimättömästi korkealle ja niiden saavuttamiseksi on tehtävä tekoja.

Vaalikampanjat tehdään yhdessä. Olen kiitollinen tuesta ja kannustuksesta ja kiinnostavista keskustelusta, joita olen käynyt miettiessäni ehdokkuutta. Jos haluat lähteä tukemaan minua vaalikampanjassani keväällä jollain tapaa tai ideoimaan kampanjaani, ole minuun yhteydessä. Kuulemisiin ja tapaamisiin <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini